Brukertesting på kaskjer.com

Dersom du driver et nettsted, eller har interesse for gode brukeropplevelser, god brukervennlighet og høy brukbarhet, har jeg en god nyhet. Her vil jeg publisere brukertester av ulike nettsteder som jeg har gjort. Problemstillingene er ikke fabrikerte, det vil si at jeg tar opp reelle situasjoner jeg opplever på nettet.

Dette gjør jeg av tre årsaker:

  1. Jeg gir eierne av nettstedene mulighet til å se egne styrker og svakheter. Brukertesting nedprioriteres ofte under utvikling, for å spare kostnader. Her får de en gratis test, av og med meg.
  2. For å vise at brukertesting kan gjennomføres på en enkel måte, og betyr mye når man skal lage gode brukeropplevelser på nett. Kanskje gjør jeg Internett til et bedre sted å være?
  3. Det er dette jeg jobber med, og ved å påpeke styrker og svakheter hos andre vil jeg dra lærdom av det og dermed kunne høyne kvaliteten på eget arbeid.

Først ut: brukertest av terrengsykkel.no.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.