7 kommentarer

 1. Det tar for laaaaang tid .. Anders, kult initiativ, men du er litt for treg=) Masse elskov er sendt din vei!!

  1. Det er tregt. Jeg har klippet litt, men ikke mye. Jeg kan ikke jobbe raskere, fordi meningen med brukertest er at man skal bruke nettsiden som man ville brukt den i en normal situasjon. Men, jeg er helt enig i at det blir kjedelig, men så gjør jeg heller ikke dette for underholdningens del. Skal uansett bli flinkere til å klippe, og jeg kan røpe at det lommer noen kortere tester. Takk for tilbakemelding!

 2. Takk for grundig og bra test Anders!

  Jeg optimaliserer og fikser bugs kontinuerlig og er veldig interessert i slike tilbakemeldinger. (Du får en email fra meg i tillegg til denne kommentaren.)

  Når det gjelder linken til «Dine bruktannonser» er det noe som rett og slett har sneket seg gjennom all testing uten å bli avdekket. Det var altså på ingen måte ment som egenreklame! Caching kan også skape litt problemer på akkurat det punktet og en gjennomgang av bruktmarkedet er en av mange ting som står høyt på ToDo-lista mens vi fremdeles er i BETA.

  1. Kjekt at du setter pris på dette Jon Arvid. Det er bra at du ser på dette som hjelp, og ikke kritikk. Jeg var litt redd for at det skulle bli oppfattet negativt. Vi holder dialogen på e-post :)

 3. Friflyt har vært utdatert ganske lenge…..og muligens forbigått. De hadde Facebook før Facebook.

Kommentarer er stengt.