Trønderrenna, Hunnedalen

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Heisann. Ser ut som ei artig renne. Jeg jobber litt med å bli kjent i Hunnedalen. Tenkte kanskje du hadde noen tips til turer jeg burde prøve meg på. Har tatt storeknuten, Osmondknuten, Hallbrekk og ei renne fra Midtstølsknuten. Send meg gjerne en mail om du gidder å dele Hunnedalserfaringer ;)

    1. Hei Ida. Kjekt at du har oppdaget Hunnedalen. Trønderrenna har dessverre for lite snø nå. Det fine med Hunnedalen er at mange av de fine turene er lett tilgjengelig og synlige fra veien. Det er nesten bare å plukke seg ut noen turer som ser fine ut. I dag har vi vært på tur på Kvitafjell, men her var det knallhardt. I går var vi i området rundt Hunnefjell, og det var betydelig bedre. Lykke til på jakten og god tur videre! Skal du får med deg Stavanger Freeride i Hunnedalen?

Kommentarer er stengt.