Skuffet av SAS

Vi kan ikke bekrefte dine valgte flyavganger. Vennligst send forespørselen på nytt. (15079)I går prøvde jeg å bestille flybilletter på sas.no. Etter å ha funnet reiserute og skrevet inn mine personalia får jeg feilmeldingen «Vi kan ikke bekrefte dine valgte flyavganger. Vennligst send forespørselen på nytt. (15079)». Så jeg prøver igjen i dag. Akkurat det samme skjer.

Tar kontakt med «Eva», SAS’ automatiske chat-tjeneste. Hun kan ikke hjelpe meg, og jeg blir satt i kontakt med Nisa som jobber i SAS Reisesenter. Hun ber meg prøve en annen nettleser. Det gjør jeg, men feilen forblir den samme. Får beskjed om å ringe 05400. Jeg forklarer problemet og får beskjed om at jeg kan bestille turen via telefon, men til internettpris. Jeg blir satt på vent. Lenge. Maria sier hun må ringe meg opp igjen. Det gjør hun. Jeg bestiller billetten, men nå er den 2000,- dyrere. Hun beklager og sier at det er ingenting de kan gjøre, men jeg kan ringe inn til Customer Care på telefon 64817700.

Jeg ringer Customer Care og får beskjed om å ringe 05400. Nei, jeg vil ikke være en del av en ond sirkel.

I mangel av alternativer endte jeg opp med å betale 4500 for en billett som kostet 2500 på nett i morges.

Publisert
Kategorisert som Blogg Merket

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Oppdatering: Jeg fikk dialog med med ei fra «Global Internet Support» via Facebook. Etter å på ny ha forklart situasjonen fikk jeg en forklaring på hvorfor jeg ikke fikk billetten til den prisen jeg var blitt lovet. Hun avsluttet med:

    «Det vi gör från vår sida är att felrapportera detta till systemförvaltarna.»

    Jeg gir totalt faen i om systemforvaltnerene har fått beskjed om at systemet har en feil. Dette hjelper meg ikke noe i det hele tatt, og jeg er fortsatt like skuffet over SAS.

Kommentarer er stengt.