2011 – et tilbakeblikk

Lofoten
Svolvær i Lofoten

Det kom dessverre aldri noen oppsummering av 2011 i fjor. Et løfte er et løfte, og bedre sent enn aldri! Et lite innblikk i hva som skjedde i 2011.

Med brukket legg lå jeg stort sett horisontalt gjennom vinteren. Litt begredelig ettersom snøforholdene i Sogndal var upåklagelige. Det ble mye behandlinger hos fysioterapeuter og kiropraktorer, med legg, hofte og albue. Jeg husker godt hun ene kiropraktoren som så fint sa «you’re a disaster!».

Snø i Sogndal
Snø på bilen min i Sogndal. Kjipt å ikke kunne dra nytte av den!

 

Sokkemerke
VM i sokkemerke

Våren ble betydelig bedre med korte løpeturer, nydelige landeveisturer i Sogn og noen rolige toppturer på splittbrett.

Snøstorm på 17. mai
17. mai i snøstorm med André Kalstad på «Hest».

Høydepunkter

Lofoten Freeride

Lofoten
Kabelvåg i Lofoten

Jeg dro til vakre Lofoten for å dømme frikjøring. Selv om jeg ikke fikk være i de nydelige fjellene selv, er det alltid en opplevelse å være i disse omgivelsene. Konkurransen ble en suksess og Joddski kjørte det opp om kvelden.

Sykkelturer i Sogndal

Sykkel i Sogndal.
Veldig fornøyd med sykkelveiene.

Etter en så passiv vinter var det herlig å få trø noen mil rundt om i Sogndals-traktene. Området er perfekt for denne (og selvfølgelig mange andre) aktiviteten. Dersom jeg en gang får lyst å sykle langt igjen, vil Jotunheimen Rundt være et veldig aktuelt mål.

Terrengsykling

Sørmarka
Sørmarka en nydelig morgen før jobb.

Etter en alt for lang pause var det endelig tid for terreng- og utforsykling igjen. Nye sykler og nye muligheter. Elsker Sørmarka!

Svenskejul

Svensk julebord
Ingen ribbe og ingen pinnekjøtt, men julebord – dét kan de!

Jeg er ikke noen blodfan av julen, men dette året feiret vi julen i Sverige hos Linn.

Stordalsnibba

Anders og Are på Stordalsnibba.
Are og Anders på Stordalsnibba med utsikt over Røldalsvannet.

Siste dagen i året var Viggo, Are og meg en tur på Stordalsnibba. Denne turen ble så bra at den satt standarden for den kommende vinteren. 2011 ble det store Stordalsnibba-året!

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.